¿QUI SOM?

 

Fibra IDETSA som una empresa municipal que desenvolupa una activitat destinada a oferir al ciutadà els serveis de telecomunicacions: fibra òptica i telefonia.
Donem un servei de proximitat i confiança, treballant al municipi i per al municipi.
Treballem per intentar donar-te una solució ràpida i eficaç als teus problemes de connectivitat.
Sense lletra petita i procurant donar-te un bon servei d’atenció de manera personalitzada i atès per persones i no màquines.

 

 

Alguns dels nostres clientsNostre Equip

La nostra història

IDETSA és operativa des de l’any 2015, als polígons industrials Les Tàpies I i II. A finals de 2016, la fibra òptica va arribar ja al nucli urbà de l’Hospitalet de l’Infant, a l’àmbit situat entre el riu Llastres, la Via Augusta, la carretera de Móra a l’Hospitalet i la via del tren. I en abril de 2018, el servei es va estendre a una altra zona del nucli urbà de l’Hospitalet de l’Infant. En concret, a la zona que està limitada pels carrers Via Augusta, Masriudoms, Vandellòs, Jonquet, Passeig marítim- Plaça Marina, d’en Jaume II-Comte Prades i Llastres, fins a connectar amb el port esportiu. Ara a principis de 2020 es podrà dotar de fibra òptica l’àrea de l’Hospitalet de l’Infant compresa entre el l’Auditori i la zona de l’Arenal, i així continuar amb l’extensió del servei per tot el municipi.

 Alguns dels nostres clients

¿Necessites més informació?

Deixa la teva consulta en el formulari i aviat ens posarem en contacte amb tu.

Importante:

11 + 3 =

ca