Política de Privacitat i Protecció de Dades

 1. Avís legal web

El titular del domini www.idetsafibra.com, i dels serveis que s’hi ofereixen és:

Iniciatives de Desenvolupament Empresarial les Tàpies, SA (d’ara endavant IDETSA)

C/ Martí Franquès, 5 P.I. Les Tàpies

43890, L’Hospitalet de l’Infant

NIF: A43616382

Aquest avís legal té com a finalitat l’establir i regular les normes d’ús del portal web www.idetsafibra.com.

La utilització d’aquesta pàgina, així com dels serveis que en ella es posa a la disposició de l’usuari, suposarà el coneixement i l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions generals recollides en el present Avís Legal, per la qual cosa l’usuari deurà ser conscient de la importància de llegir-les cada vegada que visiti aquest portal. El fet d’accedir a aquesta Web implica el coneixement i acceptació de les següents Condicions Generals pel que es recomana a l’usuari la seva impressió o la seva descàrrega i lectura detallada cada vegada que accedeixi a aquesta Web.

CONTINGUTS

La informació que apareix al portal és la vigent en la data de la seva última actualització. IDETSA es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació d’aquesta Web, podent limitar o no permetre l’accés al mateix, podent fer ús de tal facultat d’efectuar, a qualsevol moment, quants canvis i modificacions estimi convenients, podent fer ús de tal facultat a qualsevol moment i sense previ avís. IDETSA realitza els màxims esforços per evitar qualsevol error en els continguts que poguessin aparèixer en aquesta web, responsabilitzant-se dels mateixos.

RESPONSABILITAT DE L’USUARI

L’accés a aquesta Web és responsabilitat exclusiva dels usuaris. Els riscos derivats de la utilització de la Web per l’usuari seran al seu únic i exclusiu càrrec.

IDETSA no es fa responsable de possibles danys o perjudicis que es poguessin derivar de problemes en el funcionament del portal motivats per causes alienes a ella; ni tampoc de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fos del control de IDETSA.

L’usuari es compromet a no usar el portal, els serveis i continguts posats a la seva disposició amb finalitats il·lícites, no autoritzats, o fraudulents i/o amb finalitats diferents als establerts en el present avís legal que poguessin ser lesius de drets i/o interessos de IDETSA o tercers.

Està terminantment prohibida la publicitat cap a altres llocs web; incloent enllaços a altres pàgines o referències a tercers sense l’autorització expressa dels Administradors d’aquest portal.

IDETSA es reserva el dret a impedir o prohibir l’accés a la Web a qualsevol usuari d’Internet que introdueixi en aquesta Web qualsevol contingut contrari a les normes legals o sigui immoral, reservant-se el dret d’exercir les mesures legals que estimi oportunes per evitar aquest tipus de conductes.

SOBRE L’ÚS DE COOKIES

En compliment de l’article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic (LSSICE) li informem que aquest portal web utilitza cookies amb la finalitat de millorar la navegació del web i oferir un millor servei a l’usuari.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I DRETS D’AUTOR

Tret que s’indiqui el contrari a la Web, els textos, imatges, il·lustracions, dissenys, i altres continguts que es trobin al portal són propietat de IDETSA o de tercers dels quals s’ha obtingut autorització, llicència o cessió d’ús.

L’Usuari es compromet a no utilitzar, copiar, reproduir, distribuir, transformar o modificar els Continguts del portal web, tret que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o prèvia autorització expressa i per escrit de IDETSA.

 

 1. POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

La present política de privacitat defineix els serveis i els tractaments de dades personals dels usuaris que es registrin al portal web d’IDETSAFIBRA.

Les dades de caràcter personal facilitades mitjançant el present formulari implica que l’usuari dóna el seu consentiment exprés del tractament en els termes indicats i les finalitats recollides en aquesta Política de Privacitat.

 

 1. Legislació aplicable

La privadesa de tota la informació, tant la facilitada per la persona usuària a través dels diferents formularis de sol·licitud de dades personals, com l’accessible a través del Web de Idetsa, està regulada pel Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell relatiu a la protecció de les persones físiques respecte al tractament de dades de caràcter personal i a la lliure circulació d’aquestes dades. Més informació a: Autoritat Catalana de Protecció de Dades

 

 1. Identitat del responsable de tractament

El responsable del tractament de les dades personals recollides al web corporatiu de www.idetsafibra.com és:

Iniciatives de Desenvolupament Empresarial les Tàpies, SA (d’ara endavant IDETSA)

C/ Martí Franquès, 5 P.I. Les Tàpies

43890, L’Hospitalet de l’Infant

NIF: A43616382

 

 1. Finalitat dels tractaments de dades.

Les dades que proporciona a IDETSA per diferents mitjans, formularis de contacte, enquestes, sistema de videovigilància o procediments utilitzats durant la recollida es realitza d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades i amb l’única finalitat de lliurar-li el servei que ens sol·licita.

En cadascun d’aquests mitjans informem detalladament de la finalitat del tractament de les dades que es duen a terme únicament i exclusivament si s’ ha autoritzat aquest tractament.

A continuació es detalla  la informació relativa a les diferents finalitats per a les quals podem recollir les seves dades.

 

Tractament Finalitat per a la que utilitzem les dades Quan temps les conservarem
Sol·licitud del servei de fibra òptica i telefonía Utilitzarem les seves dades per a gestionar la alta al servei que vostè hagi contractat.

Les seves dades personals es conservaran mentre vostè sigui usuari dels nostres serveis.

 

Les seves dades només seran conservades a efectes de cumplir amb les obligacions que estableix la legislació tributària i la legislació reguladora del sector de les telecomunicacions.

Formulari de contacte amb IDETSA

 

 

Tractarem les seves dades per a contestar a la seva sol·licitud, qüestió o dubte.

 

 

Les seves dades personals seran conservades fins que haguem donat resposta a la seva sol·licitud i portat a terme les accions que siguin necessàries. Un cop realitzades procedirem a suprimir les seves dades amb l’excepció que impliqui responsabilitats legals.

 

Ens proporciona les seves dades de forma voluntària en tot moment i per això garanteix que les dades personals facilitades són veraces; responent, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant-nos, el dret a excloure dels serveis a tot usuari que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.

En cap cas es duran a terme decisions automatitzades a partir de les seves dades.

Únicament es tractaran les dades que hagi facilitat per a la finalitat que se li va informar i va autoritzar. No es cediran les dades a tercers excepte que vostè ho hagi autoritzat expressament.

La base legal per al tractament de les seves dades és l’execució dels serveis que ens ha demanat i el seu consentiment atorgat de manera expressa i inequívoca.

 

 1. Tractament de les seves dades per tercers

Per garantir els serveis d’IDETSA part d’ells poden ser tractats per entitats terceres dedicades a aquest fi. Aquesta gestió de les seves dades es realitza únicament i exclusivament per a garantir la realització, seguretat i disponibilitat dels serveis que li oferim, garantint que aquestes entitats d’aplicar les mesures i millors pràctiques de seguretat de la informació.

Tots els nostres proveïdors de serveis es troben dins de l’Espai Econòmic Europeu.

No es transferiran les seves dades personals fora de l’Espai Econòmic Europeu ni de països que no tinguin un nivell de compliment exigit per la legislació o sense disposar de la seva autorització expressa prèvia.

 

 1. Els seus drets en facilitar les seves dades

En qualsevol moment pot sol·licitar i obtenir informació de com i per a què estem tractant les seves dades. Vostè pot:

 • Accedir a les seves dades: sol·licitar quines dades tenim seves i quin ús en fem.
 • Rectificar les seves dades: sol·licitar la modificació o rectificació de les dades inexactes.
 • Suprimir les seves dades: sol·licitar que les seves dades siguin eliminades i no es faci tractament d’elles, fora del que la llei ens exigeixi conservar.
 • Oposar-se a un tractament: sol·licitar que no fem un ús concret de les seves dades.
 • Limitar el tractament: sol·licitar que les seves dades siguin conservades per necessitats legals.
 • Portabilitat de les dades: sol·licitar que li lliurem les dades en un format compatible per que ho lliuri a un tercer que li hagi d’oferir un servei.

 

Per a això pot dirigir un escrit al Delegat de Protecció de Dades indicant quin dret vol exercir (Accés, Rectificació, Supressió, Oposició, Limitació del tractament o Portabilitat de les dades) adjuntant una còpia del seu DNI a IDETSA, amb l’assumpte “Exercici de Drets”, a l’adreça a Carrer Martí Franquès, 5 P.I. Les Tàpies, 43890 L’Hospitalet de l’Infant (Tarragona) o bé remetent un  correu electrònic a la direcció dpd@idetsa.net

 

 1. Informació addicional sobre el tractament de dades personals

Si desitja conèixer més informació sobre els tractaments de dades personals que porta a terme IDETSA es pot posar en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades a la següent adreça: Carrer Martí Franquès, 5 P.I. Les Tàpies, 43890 L’Hospitalet de l’Infant (Tarragona) o bé remetre un  correu electrònic a l’adreça dpd@idetsa.net

 

 1. Presentació de reclamacions

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apdcat.cat) és l’Organisme Supervisor que vetlla pel compliment de la legislació de protecció de dades a l’Administració Pública Catalana. Si  considera que Idetsa ha incomplert algun dels preceptes establerts en aquesta normativa s’hi pot dirigir per tal d’interposar-hi una reclamació.

¿Necessites més informació?

Deixa la teva consulta en el formulari i aviat ens posarem en contacte amb tu.

Importante:

7 + 2 =

ca